Az AEG SensePro® maghőmérő kalibrálása

Megoldás

Az AEG SensePro® főzőlap ételérzékelővel rendelkezik, amely méri és állandó szinten tartja az étel hőmérsékletét. Mielőtt első alkalommal használná a maghőmérőt, kalibrálnia kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő hőmérsékletet mér.

Kövesse az alábbi lépéseket a SensePro® maghőmérő kalibrálásához:

1. Helyezze az ételérzékelőt egy 180 mm átmérőjű edény peremére.

2. Töltse fel az edényt 1-1,5 liter hideg vízzel (legalább az ételérzékelő minimum szintjelzéséig), és helyezze a bal első főzőzónára.

3. Válassza a Beállítások > Maghőmérő > Kalibrálás lehetőséget a kijelzőn, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

4. Nyomja meg a Start gombot. A kalibrálás befejezése után egy felugró ablak jelenik meg a képernyőn.

Jó tudni!

•Ne tegyen sót a vízbe, mert ez befolyásolhatja a kalibrálás folyamatát.

•Ismételje meg a kalibrálást, ha a főzőlapot egy másik, magasabb helyre rakja át, vagy ha az érzékelőt újra cseréli.

Az adott modellel kapcsolatos további információkért

tekintse meg a készülék felhasználói kézikönyvét.

Ha már megtanulta, hogyan kell a SensePro® maghőmérőt kalibrálni, .

tudjon meg többet a SensePro® indukciós főzőlap használatáról

Hasznos volt ez a cikk?

Találd meg a terméked használati útmutatóját

Oldja meg a problémákat és keressen utasításokat vagy egyéb dokumentációt a termékéhez.

Kézikönyv keresése