Hogyan készíthet házi pizzát AEG sütőben?
Megoldás

Élvezze a felejthetetlenül finom, sütőben sült pizzát az AEG sütő pizza funkciójával. Ez a funkció csak bizonyos modellekben érhető el.
Mi a pizza funkció és miért érdemes használni?
Ahogy a neve is mutatja, ez a funkció a tökéletes házi pizza elkészítésében segít. A forró levegő keringtetése, valamint a felülről és alulról érkező intenzív hő a kulcs az olvadó sajthoz, valamint a ropogós tésztához. A pizza funkció pedig ezeket a sütési módokat ötvözi. Ezen a programon süthet ropogós kérgű quiche-t, lepényt vagy kenyeret is.
A pizza funkció használata
1. Válassza ki a sütő Pizza funkcióját, és állítsa be a hőmérsékletet. Az ideális sütési hőmérséklet 200°C és 230°C között van
2. A legjobb eredmény eléréséhez melegítse elő a tepsit, mielőtt rátenné a pizzát
3. Helyezze a pizzát a tepsire, és tegye a harmadik polcra a sütőtőben
4. Hagyja sülni a pizzát 15-20 percig
Tippek és trükkök
A forró pizzakő használata ideális pizza készítéséhez, mivel vezeti és megtartja a hőt. Ez lehetővé teszi, hogy a pizza alja egyenletes, ropogós felületet kapjon. A megvásárolhatja a webáruházunkban.
A pizza funkció használatakor a hőmérsékletet általában 20-40°C-kal alacsonyabbra állíthatja, mint a felső/alsó sütésnél.
Csak egy tepsit tegyen be a sütőbe, így biztos lehet benne, hogy a tészta kellően ropogós lesz.
A pizza funkció a pizzán kívül más ételek elkészítéséhez is használható. Nézze meg az alábbi javaslatokat:
Étel | Hőmérséklet °C | Idő (perc) | Polc szint |
Pizza (vékony tésztás) | 200-230 | 15-20 | 3 |
Pizza (sok feltéttel) | 180-200 | 20-30 | 3 |
Torták | 180-200 | 40-55 | 3 |
Spenótos felfújt | 160-180 | 45-60 | 3 |
Quiche Lorraine (Savoury flan) | 170-190 | 45-55 | 3 |
Svájci felfújt | 170-190 | 45-55 | 3 |
Sajttorta | 140-160 | 60-90 | 3 |
Almás sütemény, lefedve | 150-170 | 50-70 | 3 |
Zöldséges pite | 160-180 | 50-60 | 3 |
További információkért nézze meg készüléke felhasználói kézikönyvét. kattintva le is töltheti.