Kondenzvíz / víz / nedvesség összegyűlik a sütő belsejében, a sütőajtó belsejében és az üveglapok között
Kérdés
- Kondenzvíz / víz / nedvesség összegyűlik a sütő belsejében, a sütőajtó belsejében és az üveglapok között
Vonatkozik
- Mikrohullámú sütő
- Kombinált mikrohullámú sütő
Megoldás
1. A főzés felénél fordítsa meg az edényt, ez előnyös az egyenletes főzés érdekében, és kiengedi a párát.Ez különösen akkor hasznos, ha az étel hosszú ideig főz.2. Fedje le az ételt áttört fóliával vagy lazán záródó műanyag fedéllel, ez segíti a főzési folyamatot, csökkenti a fröcskölést, felgyorsítja a főzési időt és megtartja a nedvességet az ételben.3. Az üregben és az ajtóüveg mögött visszamaradt nedvesség a főzési folyamat normális része. A legjobb eredmény érdekében használat után törölje le tiszta, száraz ruhával, és hagyja nyitva az ajtót, hogy tovább segítse a száradási folyamatot.
4. Nedvesség keletkezhet az üvegtáblák között, az ajtón belül, ha az üreg sok vízgőznek volt kitéve. Az ajtót nem lehet eltávolítani és az üvegtáblákat kicserélni. Ez a víz használat közben elpárolog.
Mikrohullámú sütők és kombinált mikrohullámú sütők ajtaját csak felhatalmazott szerelő távolíthatja el.
Ha szükséges, olvassa el a felhasználói kézikönyvet. Töltse le felhasználói kézikönyvét
6. Forduljon egy hivatalos szervizközponthoz.
Ha a fenti tanácsok nem oldják meg a problémát, javasoljuk, hogy keressen fel egy szerviztechnikust.
Mert
- A mikrohullámok a vízmolekulák keverésével főznek, és ezáltal gőzt termelnek. Az így való főzés rendkívül egészséges és biztonságos, de vízgőz keletkezik.
- Ez teljesen normális, de páralecsapódáshoz vezethet a készülék belsejében.
- Kondenzvíz / víz / nedvesség összegyűlhet a sütő belsejében, a sütő ajtajában és az üveglapok között