Milyen edények használhatók az indukciós főzőlapon történő főzéshez?

Kérdés

  • Milyen edények használhatók az indukciós főzőlapon történő főzéshez?

Vonatkozik

  • beépíthető indukciós főzőlap
  • szabadon álló tűzhely indukciós főzőlappal

Megoldás

1. Az edények indukciós főzőlaphoz valók, ha:

  • A víz nagyon gyorsan forr egy legmagasabb hőfokozatra állított zónán.
  • Egy mágnes vonzza a főzőedény alját.

Fontos: az edény alja lehetőleg vastag és lapos legyen.

2. Edényanyag:

  • Helyes: öntöttvas, acél, zománcozott acél, rozsdamentes acél, többrétegű alj (a gyártó megfelelő jelölésével).
  • Nem helyes: alumínium, réz, sárgaréz, üveg, kerámia, porcelán.

3. Edények méretei:

  • Az indukciós főzőzónák automatikusan alkalmazkodnak az edények aljának méreteihez.
  • A főzőzóna hatékonysága összefügg a főzőedény átmérőjével. Azok a főzőedények, melyek átmérője kisebb a minimálisnál, csak a főzőzóna által generált teljesítmény egy részét kapják meg, ezáltal csökkentve a főzés hatékonyságát
  • A teljes leírást a felhasználói kézikönyvben találja, mivel a főzőedények minimális és maximális átmérője a készülék modelljétől függ.
  • Mind a biztonság, mind az optimális főzési eredmények érdekében ne használjon a "Főzőzóna specifikációban" megadottnál nagyobb edényeket. Főzés közben kerülje az edényeknek a vezérlőpanel közelében tartását. Ez befolyásolhatja a vezérlőpanel működését vagy véletlenül aktiválhatja a főzőlap funkcióit.
  • Különösen a nem henger alakú vagy az aljánál sokkal szélesebb felső átmérőjű edények zavarhatják a vezérlőpanel működését

4. Ajánljuk a megfelelő edényeket, amelyek elérhetőek a Webshopunkban

Hasznos volt ez a cikk?

Alkatrészek és tartozékok

A webáruházban eredeti alkatrészeket és tartozékokat vásárolhat készülékéhez, melyeket házhoz is szállítunk Önnek.

Webáruházba

Találd meg a terméked használati útmutatóját

Oldja meg a problémákat és keressen utasításokat vagy egyéb dokumentációt a termékéhez.

Kézikönyv keresése